Napad na aktiviste DS-a u Subotici

Izvor: B92, 23.Apr.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na aktiviste DS-a u Subotici

Subotica -- U naselju Prozivka u Subotici napadnuto je dvoje aktivista DS-a, dok su delili propagandni materijal u akciji "od vrata do vrata", saopštila je ta stranka.

Kako se navodi, večeras oko 19 časova dok su prolazili pored kafea "Monca", aktiviste Miru Nikolić Šarčević i Borislava Milenkovića napala su trojica mlađih muškaraca. Oni su Milenkovića poprskali suzavacem direktno u oči, dok je Šarčevićeva poprskana po obrazu i vratu.

Šarčevićeva je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekla da su mladići koji su ih napali, vređali i psovali predsednika Srbije i Demokratske stranke Borisa Tadića.

Borislavu Milenkoviću ukazana je pomoć u subotičkoj bolnici, nakon čega je pušten na kućni oporavak.

"Sada se relativno dobro osećam, a većih posledica nema", rekao je Milenković.

Kako Beta nezvanično saznaje, tokom večeri neka lica iz kafea "Monca" su privedena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Napad na aktiviste

Izvor: Press, 24.Apr.2008, 00:37

Demokratska stranka je saopštila da su večeras oko 19 časova u Subotici suzavcem napadnuti aktivisti te partije Mira Nikolić Šarčević i Borislav Milenković dok su delili propagandni materijal u akciji "od vrata do vrata"..

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.