Izvor: Blic, 08.Maj.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nacionalni stroj" podržao DSS-NS

Vođa ekstremističke organizacije "Nacionalni stroj" Goran Davidović uputio je podršku koaliciji DSS-NS sa radikalima i SPS-om, prenosi B92.



"Koštunica i Velja sa pravom zaslužuju naziv srpskih nacionalista, a time i moju podršku na ovim izborima", kaže Davidović u tekstu pod nazivom "Počinje bitka za Vojvodinu" na svom blogu. On smatra da svi treba da stanu jedni drugima rame uz rame protiv manjinskih ekstremista i srpskih izroda.

Goran Davidović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je na suđenju grupi pripadnika neregistrovane neonacističke organizacije "Nacionalni stroj" osuđen na godinu dana zatvora zbog izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje, upadom na antifašističku tribinu na novosadskom Filozofskom fakultetu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nacionalni stroj" podržao DSS-NS

Izvor: B92, 08.Maj.2008

Goran Davidović (Beta, arhiv)..Beograd -- Vođa neonacističke organizacije "Nacionalni stroj" Goran Davidović uputio je podršku koaliciji DSS-NS sa radikalima i SPS-om. DSS: Njihova stvar koga će podržati... "Koštunica i Velja sa pravom zaslužuju naziv srpskih nacionalista, a time i moju podršku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.