Na ljubljanskom aerodromu tokom zime i Er Srbija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2020, 17:47

Na ljubljanskom aerodromu tokom zime i Er Srbija

Tokom zimske sezone preko ljubljanskog aerodroma "Jože Pučnik" letove će obavljati devet avio-kompanija među kojima je i Er Srbija.

Više letova se očekuje ako se epidemiološka situacija poboljša, saopštio je operator aerodroma Fraport Slovenija.

Srpski nacionalni prevoznik će imati četiri leta na relaciji Ljubljana-Beograd, prenosi STA.

Montenegro Erlajns će obavljati četiri leta nedeljno do Podgorice do kraja novembra, a Izi Džet će leteti do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << londonskog Getvika u decembru dva puta nedeljno.

Lufthanza planira dva leta dnevno za Frankfurt, Er Frans će leteti tri puta za Pariz, a možda i svakog dana uskoro.

Turkiš Erlajns će leteti za Istanbul tri puta nedeljno na početku zimske sezone, a ako okolnosti dozvole, uvešće se i dodatni letovi.

Očekuje se da će poljski LOT obnoviti letove u decembru, kao i Transavia do Amsterdama.

Brisels Erlajns planira da obnovi u februaru pet letova nedeljno.

Operator aerodroma Fraport Slovenija upozorava da je ovo trenutni zvanični red letenja koji je podložan mogućim brzim promenama zavisno od okolnosti.

Za prvih devet meseci aerodrom u Ljubljani opslužio je 267.780 putnika, što je 81,5 odsto manje nego u istom periodu lane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.