Izvor: Danas, 13.Jun.2023, 17:17

Na 100. rođendan Beogradske filharmonije njena glavna menadžerka za odnose s javnošću Jelena Milašinović objašnjava za Danas zašto se “klasika sluša, a BGF voli”: „Čak ni Noris ne može u Filharmoniju bez audicije“

  Ključna reč Beogradske filharmonije je entuzijazam na kome opstaje, živi i stvara ceo vek. Ono što je zajedničko grupi motivisanih muzičara koja je osnovala ovaj orkestar davne 1923. na čelu sa Stevanom Hristićem i današnjoj generaciji filharmoničara, jeste upravo taj nesmanjeni entuzijazam i želja da ime Beogradske filharmonije svetli još puno vekova, baš kao što glasi slogan filharmonijskog jubileja: ZAUVEK – kaže u razgovoru za naš list Jelena Milašinović, glavna menadžerka za odnose s javnošću Beogradske filharmonije.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.