NS: Odbornička grupa DS jedinstvena

Izvor: B92, 03.Avg.2012, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Odbornička grupa DS jedinstvena

Novi Sad -- Gradski odbor Demokratske stranke Novog Sada saopštio je da je Odbornička grupa "Izbor za bolji Novi Sad - Bojan Pajtić" u potpunosti jedinstvena.

U saopštenju stoji da nijedan odbornik sa te liste neće izneveriti volju građana.

Gradski odbor se oglasio povodom, kako navodi, napisa u pojedinim medijima sa "tendecioznim informacijama o mogućoj destabilizaciji postojeće skupštinske većine" u gradu.

"Novosađani su Demokratskoj stranci poverili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najviše mandata u Skupštini grada i nijedan odbornik sa naše liste neće izneveriti volju građana, niti dovesti u pitanje aktuelnu skupštinsku većinu", ističe se u saopštenju.

Odbornička grupa te stranke sinoć je, kako se navodi, održala sednicu na kojoj je dogovoreno da se nastaviti s redovnim aktivnostima i pripremama za narednu sednicu Skupštine grada.

"Demokratskoj stranci na prvom mestu je poboljšanje kvaliteta života Novosađana, a ne dnevno-političke spekulacije i neproverene informacije, koje se neodgovorno plasiraju u delu javnosti", piše u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.