NOVI PROTESTI Crnogorska opozicija zakazala okupljanje i za danas

Izvor: Blic, 18.Okt.2015, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI PROTESTI Crnogorska opozicija zakazala okupljanje i za danas

Predstavnici opozicionog crnogorskog Demokratskog fronta (DF) saopštili su svojim pristalicama na Trgu Republike u Podgorici da će protesti biti nastavljeni danas. To je sinoć prenela RTCG.

Jedan od lidera DF-a Andrija Mandić rekao je ranije da je Predsedništvo DF-a odlučilo da se protesti nastave.

U centru Podgorice, kod Pošte Crne Gore, sinoć je došlo do sukoba policije i pristalica Demokratskog fronta, a na demonstrante je bačen suzavac.

Polomljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nekoliko izloga u glavnoj podgoričkoj ulici.

Policija je prethodno uklonila binu i šatore sa bulevara Svetog Petra Cetinjskog ispred parlamenta i prekinula proteste, a u toj policijskoj akciji privedeno je 11 lica i lakše povredjeno šest policajaca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"DIKTATORA MORAMO DA OBORIMO" Crnogorska opozicija za danas najavila nove proteste

Izvor: Blic, 18.Okt.2015

Predstavnici opozicionog crnogorskog Demokratskog fronta (DF) saopštili su svojim pristalicama na Trgu Republike u Podgorici da će protesti biti nastavljeni danas. To je sinoć prenela RTCG...Jedan od lidera DF-a Andrija Mandić rekao je ranije da je Predsedništvo DF-a odlučilo da se protesti nastave..."Ovo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.