NOVA IRA ODGOVORNA ZA SMRT NOVINARKE: Disidentska republikanska grupa se izvinila partneru, porodici i prijateljima Lire Maki! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 23.Apr.2019, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA IRA ODGOVORNA ZA SMRT NOVINARKE: Disidentska republikanska grupa se izvinila partneru, porodici i prijateljima Lire Maki! (VIDEO)

Disidentska republikanska grupa Nova IRA priznala je danas odgovornost za smrt novinarke Lire Meki u sukobima u Londonderiju. U izjavi za list Ajriš tajms, Nova IRA je uputila "iskreno izvinjenje partneru, porodici i prijateljima Lire Maki".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova IRA priznaje odgovornost za smrt novinarke

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Apr.2019

Disidentska republikanska grupa Nova IRA priznala je odgovornost za smrt novinarke Lire Maki u sukobima u Londonderiju. U izjavi za list Ajriš tajms, Nova IRA je uputila "iskreno izvinjenje partneru, porodici i prijateljima Lire Maki". Policija je uhapsila jednu ženu povezanu s ubojstvom novinarke. Prethodno...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Nova IRA se izvinila što je ubila novinarku

Izvor: Danas, 23.Apr.2019

Nova IRA je priznala odgovornost za ubistvo irske novinarke Lire Meki, javio je list Ajriš njuz koji je naveo da je ova grupa uputila "iskreno izvinjenje" njenoj porodici i prijateljima. Članak Nova IRA se izvinila što je ubila novinarku se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.