Izvor: S media, 16.Feb.2013, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIĆ PORUČIO VLADI SRBIJE: Ne igrajte se sa stabilnošću kada treba da se odlučuje o dobijanju datuma

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras da je pitanje da li je vlada stabilna pitanje za one koji se nalaze u Nemanjinoj 11, ali im je i poručio da se ne igraju sa stabilnošću vlade do juna, kada treba da se odlučuje o dobijanju datuma za otpčinjanje pregovora sa EU.

"Da li sam zadovoljan poslovima koje vlada obavlja - zadovoljan sam, da li je mandat poveren pravoj vladi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << - poveren je, a da li je stabilna vlada i da li će opstati ili ne to je pitanje za Nemanjinu 11. Mene mogu da pitaju za savet i ja im dajem savet - ne igrajte se do juna zato što mnogo toga ulažemo u pokušaj da dobijemo datum za početak pregovora sa EU, rekao je Nikolić gostujući na TV Prva.

Nikolić je rekao da će posle toga splasnuti oduševljenje i entuzijazam i da će, verovatno, neko i odlučiti da ide na izbore, ali da se to sada ne zna.

On je rekao da je o stabilnosti vlade i o drugim stvarima često razgovarao s premijerom Ivicom Dačićem, ističući da je premijer trenutno na udaru.

"Mislim da je pogrešio kada je prvi put to pomenuto i trebalo je odmah da ispriča sve šta se dešavalo", kazao je Nikolić, odgovarajući na pitanja vezana za stabilnost vlade i povezivanje premijera sa nekim od članova Šarićevog klana.

"Mislim da je pritisak na Dačića ogroman i da bi mu samo još falilo da i mi ostali počnemo da ga napadamo i pitanje je kako bi uošte i psihički podneo takve napade", rekao je predsednik Srbije.

(Tanjug)

Foto: Beta/MUP Srbije/Zoran Zivkovic/AV
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić poručio Vladi Srbije da se ne igra sa stabilnošću

Izvor: Politika, 16.Feb.2013

BEOGRAD – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras da je pitanje da li je vlada stabilna pitanje za one koji se nalaze u Nemanjinoj 11, ali im je i poručio da se ne igraju sa stabilnošću vlade do juna, kada treba da se odlučuje o dobijanju datuma za otpčinjanje pregovora sa EU...„Da...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.