Izvor: B92, 09.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATO bez podataka o transkriptima

Beograd -- NATO je saopštio da nema informacije o presretnutim razgovorima pilota aviona koji su bombardovali zgradu RTS-a.

"Komanada združenih snaga u Napulju nije našla nikakve informacije, osim onih koje su već poznate javnosti, u vezi s komunikacijom pilota ili bilo kakve druge komunikacije koje se odnose na napad na Radio-televiziju Srbije", navodi se u odgovoru upućenom Ministarstvu odbrane Srbije.

Šest nevladinih organizacija tražilo je objavljivanje transkripta navodno presretnutih razgovora, koji bi mogli da potvrde da je Generalštab bio upoznat s planom napada na RTS, a Ministarstvo je ranije navelo da u arhivama ne postoji takav dokument.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.