NAMAMIO SAM GA I PUCAO MU U GLAVU: Plačeni ubica Čaba Der otkrio ŠOKANTNE DETALJE likvidacije biznismena u Budimpešti!

Izvor: Kurir, 14.Avg.2020, 22:40

NAMAMIO SAM GA I PUCAO MU U GLAVU: Plačeni ubica Čaba Der otkrio ŠOKANTNE DETALJE likvidacije biznismena u Budimpešti!

Čaba Der (40) iz Čantavira, koji je uhapšen prošle godine u Pragu zbog sumnje da je počinio nekoliko likvidacija, uključujući i ubistvo Nebojše Markovića u januaru prošle godine na Banovom brdu, hladnokrvno je na mestu zločina opisao kako je 20. septembra 2018. ubio biznismena Lasla V. na periferiji Budimpešte!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"TO JE SAMO BIO POVOD DA GA NAMAMIM I UBIJEM" Čaba Der otkrio ŠOKANTNE DETALJE likvidacije biznismena u Budimpešti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020

- Ne sećam se detalja, jer nisam obraćao pažnju na njih -..Čaba Der (40) iz Čantavira, koji je uhapšen prošle godine u Pragu zbog sumnje da je počinio nekoliko likvidacija, uključujući i ubistvo Nebojše Markovića u januaru prošle godine na Banovom brdu, hladnokrvno je opisao kako je 20....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.