N. Sad: Nije teško biti fin, ili jeste?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2017, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

N. Sad: "Nije teško biti fin", ili jeste?

I u Novom Sadu, kao i u mnogim gradovima, prisutan je problem sa odlaganjem smeća.

Usled nedostatka kontejnera, u pojedinim ulicama, spontano se formiraju deponije. Čak i kada nadležne institucije u potpunosti obavljaju svoj posao, problem se ne rešava. Taj problem imaju i stanari koji žive u blizini nekadašnje kasarne.

Na adresi Branislava Nušića broj 16, nastao je problem sa odlaganjem smeća. Na tom mestu, uz trotoar pored zgrade nalazio se kontejner, ali on >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je smetao nekim stanarima prvog sprata, pa su ga radnici JKP "Čistoće" uklonili.

Iako postoji papir koji je upozorenje koji se nalazi na drvetu, da se ne baca tu smeće, neki nesavesni građani su tu odlagali svoje smeće pa se tu stvorila mala deponija. Iz Gradske čistoće snažno apeluju da bacaju smeće u kontejnere kako se ne bi smeće širilo po ulici i kako bi naravno naš grad bio čistiji i lepši.

Kako kažu iz JKP "Čistoće", za tu ulicu planira se postavljanje podzemnih kontejnera, kada se dobije dozvola iz Gradske uprave za urbanizam. Dok se to ne desi, građani bi trebalo da bacaju smeće u kontejnere koji se nalaze kod stare kasarne u Futoškoj ulici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.