Mustafa novi predsednik DSK

Izvor: S media, 07.Nov.2010, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mustafa novi predsednik DSK

Gradonačelnik Prištine Isa Mustafa izabran je danas za novog predsednika Demokratskog saveza Kosova, na sedmoj Izbornoj skupštini te stranke.

Od 395 delegata skupštine za Mustafu je glasalo 235, dok je drugi kandidat za predsednika stranke Fatmir Sejdiu dobio 124 glasa.

U govoru nakon što je izabran za predsednika DSK, Mustafa je zatražio od delegata Skupštine DSK da Sejdiu bude pošasni predsednik te partije.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Isa Mustafa novi predsednik DSK

Izvor: B92, 07.Nov.2010

Priština -- Gradonačelnik Prištine Isa Mustafa izabran je za novog predsednika Demokratskog saveza Kosova (DSK) na izbornoj skupštini te stranke... Njegov protivkandidat je bio dosadašnji predsednik DSK i bivši predsednik Kosova Fatmir Sejdiu...Kosovski analitičari pobedu Mustafe vide kao mogućnost...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.