Muškarac ranjen vatrenim oružjem

Izvor: NaDlanu.com, 10.Okt.2012, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac ranjen vatrenim oružjem

BEOGRAD, 10. oktobra 2012. (Beta) - Jedan muškarac je u noći izmedju utorka i srede ranjen vatrenim oružjem u beogradskom naselju Cerak, rečeno je jutors agenciji Beta u Gradskoj službi hitne pomoći.

BEOGRAD, 10. oktobra 2012. (Beta) - Jedan muškarac je u noći izmedju utorka i srede ranjen vatrenim oružjem u beogradskom naselju Cerak, rečeno je jutors agenciji Beta u Gradskoj službi hitne pomoći.Ekipa Hitne pomoći je tog 34-godišnjaka s povredom ruke i grudnog koša, svesnog >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i stabilnih vitalnih funkcija prevezla u Urgentni centar.Protekle noći su se u Beogradu desile i dve saobraćajne nesreće u kojima su lakše povredjene tri osobe.Hitna pomoć je tokom noći intervenisala 150 puta, od čega 23 puta na javnom mestu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Muškarac ranjen vatrenim oružjem

Izvor: Vostok.rs, 11.Okt.2012, 10:52

11.10.2012. -..Jedan muškarac je u noći između utorka i srede ranjen vatrenim oružjem u beogradskom naselju Cerak, rečeno je jutors agenciji Beta u Gradskoj službi hitne pomoći. Ekipa Hitne pomoći je tog 34-godišnjaka s povredom ruke i grudnog koša, svesnog i stabilnih vitalnih funkcija prevezla...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.