Muškarac preminuo na glasanju u Novom Sadu

Izvor: BKTV News, 16.Mar.2014, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac preminuo na glasanju u Novom Sadu

 Muškarac star 87 godina preminuo je danas na biračkom mestu u Novom Sadu, pošto mu je prethodno pozlilo, izjavila je Tanjugu portparol novosadskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć dr Sanja Nenadić Pokrajac.

Hitna pomoć je, oko 8.30 sati, dobila poziv da je na biračkom mestu, u novosadskoj Osnovnoj školi “Ivo Lola Ribar” u Ulici kraljevića Marka, muškarcu rođenom 1927. godine pozlilo i da je izgubio svest.
Ekipa Hitne pomoći došla je na lice mesta, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << obavljena je reanimacija ali pacijentu nije bilo pomoći, rekla je dr Sanja Nenadić Pokrajac napominjući da je o tome obaveštena policija, jer se smrtni slučaj desio na javnom mestu.
 
 
Izvor: Tanjug
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.