Izvor: Glas javnosti, 24.Avg.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mooolim?

Vernici besmislica

Redovan kupac tabloida voli da veruje i svakoj besmislici objavljenoj u svom omiljenom listu, i ne želi da mu je iko dovodi u pitanje. A najgore mu je kada ga pokoleba neki drugi tabloid. Zato je pravi, strastveni potrošač tabloida onaj ko kupuje i čita samo jedne novine. Taj je nepokolebljiv u svom znanju i uverenjima, a pri tom ne gubi mnogo vremena za sticanje istih.

Slobodan Stojićević, kolumnista

Titanik

LDP nismo napravili >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da bi u propaloj Srbiji nama unutar stranke bilo lagodno, da bismo bili u biznis-klasi našeg „Titanika“. Ne želim da mi deca žive u lepom LDP-u, već u normalnoj Srbiji.

Čedomir Jovanović, predsednik LDP

Radili, ne radili...

Kako su radili, za mnoge ministre iz DSS bilo bi bolje da su stalno bili na godišnjem odmoru.

Dragan Šutanovac, ministar odbrane

Paralelni život

Bezbroj puta sam se uverio u istinitost svojih snova. Najbolji dokaz je to što sam svoju suprugu Olju sanjao onakvom kakva jeste i pre nego što sam je upoznao! Eto, u braku smo već tri decenije! Definitivno, postoji nekakav paralelni život drugih dimenzija.

Dragan Kojić Keba, folker

Zmijoliki

Može se očekivati da će DSS početi polako da se utapa u SRS. SRS od početka deluje kao zmija - stegne, davi i proguta.

Srećko Mihailović, sociolog

Pije petokraku

Omiljeno pivo mi je „hajneken“ jer ima petokraku.

Aleksandar Vulin, socijalista

Fudbal u ćošku

U srpskom fudbalu svako svakome duguje nešto, to su repovi koje naši čelnici vuku iz prošlosti. Sve se događa po ćoškovima.

Miroslav Đukić, bivši selektor Srbije

Mora

Mislim da sam ove godine bio na više mora!

Tomislav Nikolić, lider SRS

Socijalni genocid

Uspeo sam da prekinem socijalni genocid koji je otvoren prema penzionerima u poslednjih osam godina, sa tendencijom da 2012. dođe do našeg potpunog kraha. Bili smo bačeni na deponiju.

Jovan Krkobabić, potpredsednik Vlade Srbije

Monopol na „luj viton“

Srbija vrvi od uspešnih žena koje sebi mogu da priušte firmiranu odeću i, hvala bogu, iz dana u dan ih je sve više. Zar bi to trebalo da znači da sve one kopiraju Jelenu Karleušu?! Da ona možda nema monopol na „luj viton“ torbe?!

Seka Aleksić, pevačica

Korać 1

Braća Bokelji idu u polufinale. Nadam se da ćemo se sresti u finalu sa njima. Ali, posle 30 godina rada u vaterpolu, što kao reporter, a kasnije kao komentator, objavljujem da je ovo bila moja poslednja vaterpolo utakmica koju ću prenositi na televiziji. Šta je uticalo na tu odluku? No comment, razlozi su lične prirode. Voli vas Duško Korać. Srećno, Srbi!

Duško Korać, komentator RTS sa Olimpijade

Korać 2

Prvi put ćemo biti primorani da slušamo američku himnu.

Duško Korać, komentator RTS sa Olimpijade

Korać 3

Lepotu i znanje Jelene Isinbajeve samo Puškin i Jesenjin mogu opisati. Sa bojom očiju poput ruskih breza u prolećnom lišću, sada okupanih njenim suzama. Zemlja koja je dala Jurija Gagarina, Lomonosova, najbolje hemičare, fizičare sveta... sa osmehom poput Volge, vraćaju osmeh atletici, oni, i Jusain Bolt.

Duško Korać, komentator RTS sa Olimpijade

Internacionalna anarhija

Pa socijalisti su i u prošlosti, baš kao i danas, bili bliži anarhistima i svetskoj mafiji nego idejama Socijalističke internacionale. S druge strane, u DS-u je samo neko zadužen za opsene mogao da smisli to glupo opravdanje prema kojem, eto, SPS hoće da uđe u Internacionalu.

Zoran Živković, ekspremijer

PRIREDIO: D.PETROVIĆ

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.