Mogu da mi zabrane ulazak u Hrvatsku, ali... Vulin poručio Plenkoviću da režira tragediju u Jasenovcu!

Izvor: BKTV News, 24.Apr.2018, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mogu da mi zabrane ulazak u Hrvatsku, ali..." Vulin poručio Plenkoviću da režira tragediju u Jasenovcu!

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin oglasio se povodom zabrane Hrvatske da on uđe u tu zemlju.

Jedini teatar o kome bi hrvatski premijer Andreja Plenković trebalo da brine je ustaška tragedija koju njegova Vlada režira i prikazuje u Jasenovcu i koja je zgadila čitav antifašistički svet, rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin, povodom izjave Plenkovića da, što se tiče Vulina, voli teatar, ali ne u svojoj kući.

"Mogu da mi zabrane da dođem >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u Hrvatsku, ali ne mogu da mi zabrane da govorim istinu", istakao je Vulin u saopštenju.

Podsećanja radi, ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske saopštilo je da ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin nije dobrodošao u Hrvatsku do daljeg.

Premijerka Ana Brnabić je potvrdila danas da će Srbija uvesti kontramere Hrvatskoj, zbog toga što je ta zemlja zabranila ulazak ministru odbrane Aleksandru Vulinu.

Reakcija Hrvatske kada je zabranila ministru odbrane Aleksandru Vulinu da uđe u tu zemlju bila ishitrena i nervozna, smatra predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.