Izvor: S media, 12.Avg.2012, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modriča: Otac ubio sina

Otac je iz prepravljene puške M-48, takozvanog krateža, pucao u sina iz invalidskih kolica i pogodio ga direktno u grudi.

U modričkom Domu zdravlja dežurni lekar samo je mogao da konstatuje Aleksinu smrt.

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj, Karolina Čalić Topalović, koja je sa modričkom policijom obavila uviđaj, naredila je obdukciju tela Alekse Tešanovića.

Blažan je pucao iz svog dvorišta ispred podruma prema sinu, koji je bio ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << svoje kuće, koja se nalazi odmah pored očeve, a kuće deli drvena ograda i desetak metara.

Zašto je otac potegao oružje i pucao u sina, zvanično nije još poznato. Međutim, nezvanično se, od njihovih komšija, moglo čuti da su se njih dvojica i ranije svađali. Nešto više trebalo bi da bude poznato nakon što se završi istraga.

Protiv ubice Blažana Tešanovića biće podneta krivična prijava za teško ubistvo i nedozvoljenu proizvodnju i promet oružaja ili eksplozivnih sredstava - saopšteno je iz Centra javne bezbednosti Doboj.

(Novosti)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.