Izvor: Blic, 09.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mlade demokrate prefarbale grafite pretnji Borisu

Mlade demokrate prefarbale grafite pretnji Borisu Tadiću

Mladi aktivisti DS prefarbali su juče u Jagodini i Ćupriji preteće grafite protiv predsednika Srbije i lidera DS Borisa Tadića.

Potpredsednik DS Dragan Šutanovac je tom prilikom ponovio da ta stranka očekuje 'prljavu kampanju' Srpske radikalne stranke protiv DS. On je rekao da je SRS prošle godine Tadića nazvala ustašom i da je u testamentu lidera SRS Vojislava Šešelja navedeno da je Tadić izdajnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << srpskog naroda.

'Kada je bio miting podrške Šešelju, pripadnici SRS su ispred Predsedništva Srbije vikali: ‘Ubij, zakolji, da Tadić ne postoji’, i to je prepoznatljiv rukopis SRS', rekao je Šutanovac.

I stranka G17 plus juče je najoštrije osudila ispisivanje grafita sa pretećim porukama lideru DS i predsedniku Srbije Borisu Tadiću.

Generalni sekretar SRS Aleksandar Vučić optužio je DS da su njihovi aktivisti pisali grafite i dodao da 'SRS sa tim nema ništa'.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.