Izvor: B92, 15.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirčić nije došao na sud

Novi Sad -- Milorad Mirčić nije se danas pojavio na sudu po privatnoj tužbi Vladimira Popovića.

Suđenje po privatnoj tužbi za klevetu Vladimira Popovića protiv funkcionera Srpske radikalne stranke Milorada Mirčića odloženo je danas u III opštinskom sudu u Beogradu jer Mirčić nije uredno pozvan, pa nije došao u sud.

SUP Novi Sad, Odeljenje za potrage, koje je Mirčiću trebalo da uruči poziv za pretres, obavestilo je sud da u tom gradu postoji više ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa istim imenom i da je neophodno da im sud dostavi bliže podatke.

Sudija Vesna Perišić je naložila Mirčićevom braniocu da dostavi sudu njegovu tačnu adresu i ponovila odluku da se poziv na sledeći pretres, zakazan za 10. maj, Mirčiću uputi preko SUP-a Novi Sad.

Popović je 2005. tužio Mirčića za klevetu zbog izjave da je Dragana Nikolića, osuđenog zbog ubistva Željka Ražnatovića, krio u svom stanu u Beču, dok je bio u bekstvu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.