Izvor: Danas, 06.Okt.2022, 10:29

Ministrstvo: Inspekcija uradila sve kako bi sprečila rad nelegalnog doma za stare Rojal u Krnjači

Inspekcija socijalne zaštite Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna iskoristila je sva pravno raspoloživa sredstva u okviru svoje nadležnosti kako bi sprečila ilegalno poslovanje kompanije "Rojal" iz Novog Sada, u čijem je vlasništvu nelegalni dom za stare "Rojal" u Krnjači, objavilo je danas to ministarstvo.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo: U slučaju Rojal postupano u okviru nadležnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2022

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja saopštilo je danas da je Inspekcija socijalne zaštite u slučaju nelegalnog doma "Rojal" u Krnjači postupala u okviru svojih nadležnosti..."Inspektori socijalne zaštite su u nekoliko navrata pokušali da izvrše inspekcijski nadzor,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.