Ministri demantuju sukobe u Nemanjinoj: Brnabić nije nudila ostavku

Izvor: BKTV News, 05.Maj.2018, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministri demantuju sukobe u Nemanjinoj: Brnabić nije nudila ostavku

Vlada je iznad svega toga!

Ministri odbrane i rada Aleksandar Vulin i Zoran Djordjević demantovali su danas navode u medijima da je premijerka Ana Brnabić ponudila svoju ostavku i dodali da u Vladi Srbije nema sukoba, piše "Beta".

Vulin je nakon skupa "Balkan -zona mira, razumevanja i dogovora" kazao novinarima da se na sednici Vlade to nije desilo i da Ana Brnabić nije ponudila ostavku, navodi se na portalu "Bete".

"Svaki ministar ima svoje mišljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kao i predsednica vlade, ali imamo pravo samo na jednu politiku, a to je politika očuvanja državnog jedinstva, prosperiteta. Sve ostale razmirice, različiti pogledi na svet, pa svi ih imamo, tako da ovome ne bih pridavao značaj", kazao je Vulin.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračaka i socijalna pitanja Zoran Djordjević rekao je da u Vladi Srbije nema sukoba i da se njen kvalitet zasniva na odlukama koje se demokratski donose.

"Da li mislite da postoji sukob u Vladi i da bi predsednica koja vodi Vladu zbog sitnih i različitih mišljenja nudila ostavku. Vlada je iznad svega toga", kazao je Djordjević.

Večernje novosti objavile su danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbio ostavku koju je u petak ponudila premijerka Ana Brnabić posle sednice Vlade Srbije, zbog polemike o tvitu ministra Nenada Popovića u kojem je izneo diskriminatorske stavove o LGBT populaciji.

Prema navodima Večernjih novosti, u otvoreni verbalni sukob Ane Brnabić i Nenada Popovića umešale su se i ministarke Zorana Mihajlović i Jadranka Joksimović otvoreno braneći kolegu, posle čega je premijerka ponudila ostavku.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.