Ministarstvo za veze sa Rusijom?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo za veze sa Rusijom?

MOSKVA - Ruski poslovni dnevni list RBK Dejli piše danas da su SRS, SPS i DSS dogovorili formiranje parlamentarne većine u Srbiji i najavljuje da će u novoj Vladi Srbije biti osnovano specijalno ministarstvo za veze sa Rusijom.

Radi se o stvaranju u srpskom parlamentu konsolidovane većine od 128 poslanika, što je dovoljno za početak formiranja nove vlade.

Prema izvorima ruskog lista, Vojislav Koštunica će zadržati mesto premijera, zamenik predsednika SRS Tomislav Nikolić namerava da bude predsednik parlamenta, dok će predsednik SPS Ivica Dačić biti jedini vicepremijer i on će kontrolisati socijalni blok.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.