Ministar odbrane primio generalnog sekretara ODKB-a

Izvor: B92, 23.Jun.2017, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar odbrane primio generalnog sekretara ODKB-a

Beograd -- Ministar odbrane Zoran Đorđević primio je generalnog sekretara Organizacije ugovora za kolektivnu bezbednost (ODKB).

Generalni sekretar ODKB general-pukovnik Jurij Grigorjevič Hačaturov boravi u Beogradu radi prisustva inauguraciji predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Susret je bio prilika da se razmene mišljenja i stavovi o aktuelnim dešavanjima u krzinim žarištima, političko bezbednosnoj situaciji u regionu Balkana i realizaciji dosadašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << aktivnosti i modalitetima za unapređenje saradnje, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Ministar Đorđević je istakao da će Republika Srbija, kao vojno neutralna zemlja, nastaviti da razvija saradnju sa svim relevantnim međunarodnim organizacijama i regionalnim inicijativama u skladu sa svojim interesima i potrebom da obezbedi mir i stabilnost regiona, kao preduslova za njegov razvoj.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ministar Đorđević sa generalnim sekretarom ODKB

Izvor: Beta Video, 23.Jun.2017

BEOGRAD - Ministar odbrane Zoran Đorđević primio je generalnog sekretara Organizacije ugovora za kolektivnu bezbednost (ODKB) general-pukovnika Jurija Grigorjeviča Hačaturova, koji boravi u Beogradu radi prisustva inauguraciji predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.