Izvor: B92, 30.Maj.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Ilić ponovo vređa

Medveđa -- Velimir Ilić izjavio je u Medveđi da je predsednik te opštine Slobodan Drašković "vucibatina, hohštapler i prevarant".

Ministar za kapitalne investicije Srbije kazao je i da će Drašković dospeti u zatvor, javila je leskovačka televizija 4S, emitujući emisiju "Jedan dan sa ministrom". "Ja sam mu rekao da će biti u zatvoru i biće", rekao je Ilić o Draškoviću.

Pred lokalne izbore u Medveđi, zakazane za nedelju, Ilić je boravio u toj opštini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << juče, promovišući kandidata svoje Nove Srbije za predsednika opštine Milorada Babića, koji je kandidat i Demokratske stranke Srbije. Babić je pre nedelju dana prijavio mesto boravka u Medveđi, pošto je do tada živeo u Nišu.

Aktuelni predsednik opštine Drašković je na predstojećim izborima kandidat samostalne liste "Za Gornju Jablanicu".

Za izbore za predsednika opštine Medveđa predato je šest kandidatura - pet srpskih i jedna albanska. G17 Plus i Demokratska stranka imaju zajedničkog kandidata - Nebojšu Arsića.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.