Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2024, 18:35

Ministar Gašić sa ambasadorkom Belgije Bugenhout

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić sastao se danas sa ambasadorom Kraljevine Belgije u Beogradu Kati Bugenhout, sa kojom je razgovarao na temu migracija sa posebnim akcentom na zapadnobalkansku rutu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gašić sa ambasadorkom Belgije: Migranti predstavljaju bezbednosni izazov za Srbiju

Izvor: Danas, 04.Mar.2024

Očuvanje lične i imovinske bezbednosti građana Srbije u mestima koja su na rutama kretanja iregularnih migranata, jedan je od najvažnijih zadataka za Ministarstvo unutrašnjih poslova, izjavio je danas resorni ministar Bratislav Gašić.

Nastavak na Danas...

Stanisavljević sa ministrom Gašićem i ambasadorom Belgije o migracijama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2024, 11:44

Komesarka za izbeglice i migracije Republike Srbije Nataša Stanisavljević razgovarala je sa ministrom unutrašnjih poslova Bratislavom Gašićem i ambasadorkom Kraljevine Belgije u Beogradu Kati Bugenhout na temu migracija, sa posebnim akcentom na zapadnobalkansku rutu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.