Ministar Antić u Americi

Izvor: Studio B, 16.Jun.2015, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Antić u Americi

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić boravi u višednevnoj radnoj poseti Sjedinjenim Američkim Državama-

Kako je saopšteno iz Vlade, tokom boravka u Vašingtonu, Antić će se sresti sa više visokih predstavnika američke administracije zaduženih za oblast energetike, kao i sa predstavnicima vodećih američkih energetskih kompanija.

U nastavku posete, ministar Antić će, u svojstvu izaslanika predsednika vlade Aleksandra Vučića, posetiti Kolorado >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i Arizonu, gde će obići rudnike i sedišta najvećih rudarskih kompanija "Friport MekMoran" i Rio Tinto i razgovarati o intenziviranju njihovih aktivnosti u Srbiji, kao i o povećanju investicija, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.