Milutin S: Gađao sam snaju u srce

Izvor: S media, 02.Feb.2011, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milutin S: Gađao sam snaju u srce

Milutina S. (84) iz sela Polatna u opštini Žabari, osumnjičenog da je 30. januara oko osam sati nožem izbo Milku Car (63), državljanku Hrvatske koja je godinu dana živela u vanbračnoj zajednici sa njegovim sinom Radišom, policija je predala istražnom sudiji Višeg suda u Požarevcu. Na prvom saslušanju u Višem sudu Milutin je izjavio da se ne kaje zbog počinjenog zločina.

- Gađao sam je sečivom pravo u srce, da sebi olakšam muke - rekao je Milutin istražnom sudiji >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << požarevačkog Višeg suda.

Motiv ovog nezapamćenog zločina u žabarskom kraju jesu neraščišćeni imovinski odnosi. Milutinov sin Radiša nameravao je da imovinu, koja se još vodi na njegovog oca Milutina, prepiše nevenčanoj ženi Milki. Tome se protivio Milutin smatrajući da nasledstvo treba da ostane sinovima, a ne nekoj ženi sa kojom njegov sin živi u vanbračnoj zajednici. Zato je odlučio da Milku ubije i to samo dan pre nego što je ona trebalo da otputuje kod sina u Australiju.

S. Mirković

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milutin S: Gađao sam snaju u srce

Izvor: Blic, 02.Feb.2011

Požarevac - Milutina S. (84) iz sela Polatna u opštini Žabari, osumnjičenog da je 30. januara oko osam sati nožem izbo Milku Car (63), državljanku Hrvatske koja je godinu dana živela u vanbračnoj zajednici sa njegovim sinom Radišom, policija je predala istražnom sudiji Višeg suda u Požarevcu....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.