Milosavljević ocenio rad Vlade

Izvor: S media, 04.Jul.2009, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milosavljević ocenio rad Vlade

Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević pozitivno je ocenio rad Vlade Srbije u prethodnih godinu dana, koja je prema njegovim rečima ostvarila pomak u svim strateškim ciljevima.

Milosavljević je rekao da je ostvaren pomak u vezi sa Kosovom i veliki uspeh u Ujedinjenim nacijama, a ispunjeni su i uslovi za liberalizaciju viznog režima.

"Srbija je počela jednostranu primenu Sporazuma o asocijaciji i stabilizaciji i usvojila bitne zakone koji su i iz sektora >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << trgovine, kao što je Zakon o opštoj bezbednosti proizvoda, elektronskoj trgovini, a uskoro i zakon o zaštiti konkurencije", kazao je Milosavljević.

On je ocenio i da je Vlada bila vrlo brza u kreiranju mera za pomoć privredi u ekonomskoj krizi i dodao da je "Vlada učinila sve što je mogla".

"Siguran sam da će ova Vlada nastaviti da intenzivno vodi Srbiju na evropskom putu", rekao je Milosavljević.

Milosavljević je kazao da je Ministarstvo trgovine radilo na akciji "Stop korupciji", kako bi gradjani mogli da prijave svaku sumnju u rad tržišne inspekcije.

"Reaktivirali smo rad Saveta za zaštitu potrošača, završili zakon o zaštiti prava potrošača i zakon o trgovini, a obnovljen je rad i Saveta za brendiranje Srbije", rekao je on.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.