Izvor: Danas, 15.Feb.2024, 19:16

Miloš Pavlović o privođenju: Politički motivisano, mogli su da me nađu bar 200 puta do sada

Potpredsednik Narodnog pokreta Miloš Pavlović i šef odborničke grupe ove stranke u Skupštini grada Beograda, rekao je da mu je neobično što je njegovo privođenje usledio dva meseca pošto je stigla naredba da se to uradi, te da veruje da sve ima veze sa predstojećom sednicom Skupštine grada Beograda.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Miroslav Aleksić nakon hapšenja Pavlovića: Nećemo učestvovati na konstitutivnoj sednici Skupštine Beograda (VIDEO)

Izvor: Danas, 16.Feb.2024, 12:27

Potpredsednik Narodnog pokreta Srbije i odbornik u Beogradu Miloš Pavlović, koji je juče uhapšen zbog učešća na protestima opozicije 24. decembra ispred Skupštine grada, smatra da je to "isključivo pokušaj zastrašivanja i destabilizacije u vezi sa najavljenom konstitutivnom sednicom Skupštine...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.