Miloš Jovanović: Bojkot podrazumeva da posle izbora uslede protesti i blokada institucija – a snage?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2020, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Jovanović: Bojkot podrazumeva da posle izbora uslede protesti i blokada institucija – a snage?

Predsednik Demokratske stranke Srbije i član Predsedništva pokreta Metla 2020 Miloš Jovanović izjavio je za današnje izdanje lista "Danas" da je za njega izlazak na izbore manje loše rešenje, jer ne vidi bojkot kao održivu alternativu, ali da će pokret odluku o izlasku na izbore doneti kolektivno na organima pokreta.

On je rekao da izborni uslovi nisu fer i da je atmosfera užasno zatrovana.

Jovanović je rekao da bojkot podrazumeva da se posle izbora nastavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << borba vaninstitucionalnim sredstvima - protestima, građanskom neposlušnošću, blokadom institucija ili saobraćaja - kojim bi se vlast prisilila na nove izbore u potpuno izmenjenim uslovima.

"Za tako nešto mi se čini da nema ni dovoljno snage, ali ni dovoljno volje", rekao je Jovanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.