Milion dinara duga vrtiću u Staroj Pazovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2017, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milion dinara duga vrtiću u Staroj Pazovi

Dugovanja roditelja u jednoj od dve predškolske ustanove u opštini Stara Pazova premašuju milion dinara na mesečnom nivou.

Svakog 10. u mesecu roditelji preko 2.500 dece smeštenih u dva vrtića u opštini Stara Pazova imaju obavezu da regulišu dugovanja za prethodni mesec kada je u pitanju boravak njihovih mališana. I dok roditelji tvrde da redovno izmiruju obaveze, dugovanja u jednom od ova dva vrtića se gomilaju.

Ekonomska cena vrtića u Predškolskoj ustanovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Radost" koja pokriva pet naselja iznosi 25.000 dinara od kojih 80 odsto plaća lokalna samouprava, dok roditelji izdvajaju svega 20 odsto, odnosno 5.000 dinara.

Kada je reč o oakšicama, roditelji sa troje dece su oslobođeni plaćanja ove obaveze samo ukoliko su sva tri deteta u vrtiću, kao i korisnici materijalnog obezbeđenja porodice, ratnih vojnih i civilnih invalida.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.