Izvor: B92, 10.Apr.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Pantić žrtva mafije

Jagodina -- Supruga Milana Pantića, ubijenog novinara iz Jagodine, izjavila je u četvrtak FoNetu da je njen suprug stradao zbog "svoje profesije" i zbog toga što je prerano krenuo u "obračun sa mafijom i ostalim kriminalom". "Krenuo je mnogo pre nego svi ostali da se razračunava sa mafijom i sa kriminalom i to ga je koštalo života. Izgubio je glavu zvog svog posla i zbog svog pisanja, jer je uvek govorio ili će pošteno da radi svoj posao ili tim poslom neće da se bavi", rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Živka Pantić.

Ona je ocenila da "do sada nije ništa učinjeno u vezi sa otkrivanjem njegovih ubica", ali da se nada da će oni ipak biti otkriveni i privedeni pred lice pravde. "Za sada još uvek nije ništa učinjeno, ali sada, kada je počelo razjašnjavanje svih ovih ubistava, nadam se da će i Milanove ubice biti pronadjene. Jer, ako se to ubistvo sada ne razreši, ko zna da li će ikada biti razjašnjeno", rekla je Živka Pantić. Novinar Milan Pantić ubijen je 11. juna 2001. godine. Ubijen je ispred svog stana dok se vraćao iz prodavnice. Ubica ga je sačekao u hodniku i usmrtio sa više udaraca čvrstim predmetom u potiljak.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.