Izvor: Blic, 10.Jun.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Nikolić: SPS se okreće DS

Direktor centra za proučavanje alternativa Milan Nikolić ocenio je, gostujući u emisiji Poligraf TV B92, da je posle izjašnjavanja Bošnjačke liste i signala koji stižu iz dela koalicije oko SPS, realnije da će se SPS okrenuti DS. On smatra da je Srbija trenutno najdalje od novih izbora, koji, kako kaže, nikome ništa novo ne bi doneli.

"Hajde da počnemo od DSS, koja bi dobila znatno manje, koalicija oko nje takođe, oni bi išli naniže. Radikali bi takođe išli naniže. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nešto malo bi poboljšala svoj položaj DS, ne toliko njeni partneri u koaliciji, sama ona. I imali bismo objektivno gotovo iste rezultate sa istim dilemama", smatra Nikolić.

I dnevna štampa u Srbiji piše da je sve izvesnije da će novu većinu u parlamentu činiti kolicije okupljene oko DS i SPS, kao i stranke manjina.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.