Mihajlović hoće Lazovića u Torinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2017, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović hoće Lazovića u Torinu

Trener Torina Siniša Mihajlović izrazio je želju da ekipu pojača srpskim fudbalerom iz Đenove Darkom Lazovićem, prenosi Tutosport.

Lazović se našao na naslovnoj strani poznatog italijanskog lista sa naslovom "Lazović - Mihina ideja", a u tekstu se navodi da bi za bivšeg krilnog fudbalera Crvene zvezde iz drugog smera u Đenovu mogli da odu Luka Rosetini i Maksi Lopez.

On iza sebe ima sasvim solidnu sezonu u Đenovi, ustalio se u prvoj postavi odigravši ukupno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 34 utakmice u italijanskoj Seriji A, uz dva gola.

Lazović ima pet nastupa za A tim reprezentacije Srbije, a četiri je odigrao baš u vreme kada je selektor bio upravo Mihajlović.

Ukoliko se realizuje transfer, 27-godišnji Čačanin bi se među "bikovima" pridružio srpskoj koloniji u kojoj su još Saša Lukić, Adem Ljajić i Vanja Milinković-Savić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović hoće Lazovića u Torinu

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2017

Trener Torina Siniša Mihajlović je izrazio želju da ekipu pojača srpskim fudbalerom iz Đenove Darkom Lazovićem, prenosi "Tutosport"...Lazović se našao na naslovnoj strani poznatog italijanskog lista sa naslovom "Lazović - Mihina ideja", a u tekstu se navodi da bi za bivšeg krilnog fudbalera...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.