Mihajlović: Vučićeva bezbednost ozbiljno ugrožena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2014, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Vučićeva bezbednost ozbiljno ugrožena

Bivši ministar policije Dušan Mihajlović, u vreme čijeg je mandata ubijen Zoran Đinđić, upozorio je danas da poslednja dešavanja sa Žandarmerijom pokazuju da je bezbednost premijera Aleksandra Vučića ozbiljno ugrožena.

Mihajlović je, povodom incidenta sa prebijanjem premijerovog brata Andreja Vučića, rekao za Informer da taj događaj može da najavi "opasnu situaciju nalik onoj kakvu smo imali 2003" (kada je ubijen Đinđić).

"Zaista ne mogu da govorim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o konkretnom slučaju. Ipak, smatram da postoji dovoljno indicija da je premijeru Srbije Aleksandru Vučiću ozbiljno ugrožena bezbednost. Zbog toga se iskreno nadam da naša država neće dozvoliti da se opet ponovi tragična istorija", naveo je on.

Prema njegovim rečima, činjenica da su žandarmi čitavih pola sata bespravno u haustoru kao taoca držali brata predsednika vlade mora da bude najozbiljnije shvaćena.

"Nadam se da nadležni organi znaju i da su svesni da pravi problem ne leži u Žandarmeriji", rekao je Mihajlović.

Kako ističe, Srbija je država u kojoj su svi oni koji su želeli bilo kakve promene smetali raznim strukturama.

"Mi živimo u zemlji u kojoj su svi reformatori smetali određenim stranim silama, ali i njihovim eksponentima koji se nalaze ovde. Na brdovitom Balkanu atentati i pucnji često su menjali tokove istorije. Zato bi sve ovo što se dešava država morala vrlo ozbiljno da shvati", poručio je Mihajlović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mihajlović: Vučićeva bezbednost ozbiljno ugrožena

Izvor: Mondo, 09.Okt.2014

Bivši ministar policije Dušan Mihajlović, u vreme čijeg je mandata ubijen Zoran Đinđić, upozorio je danas da poslednja dešavanja sa Žandarmerijom pokazuju da je bezbednost premijera Aleksandra Vučića ozbiljno ugrožena...Foto: Beta/arhiva..Mihajlović je, povodom incidenta sa prebijanjem premijerovog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.