Mihajlović: Iako je vlada tehnička, svako treba da daje svoj maksimum

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2022, 11:35

Mihajlović: Iako je vlada tehnička, svako treba da daje svoj maksimum

Potpredsednica vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da će do kraja mandata raditi svoj posao maksimalno posvećeno i da će se boriti za ono što misli da je ispravno, bez obzira na to što je vlada u tehničkom mandatu.

"Dugo traje tehnička vlada i sada može svako od nas da bira kako će se ponašati. Ja nisam za to da se povučem, već da radim do kraja svoj posao. Imate ministre koje uopšte ne vidite i zaboravili ste da su u vladi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Imate i ljude poput mene, zato ću se truditi da sve vreme dok radim ovaj posao govorim i o problemima i o rešenjima. Mislim da svako treba da da svoj maksimum, a kako će izgledati naredna vlada zavisi od dogovora", rekla je Mihajlovićeva za Prvu, saopštilo je ministarstvo.

Ona je istakla da ne zna da li će biti u sledećoj vladi, ali da želi kao građanka da to bude snažna, jaka i autoritativna vlada koja će državu voditi kroz jako težak period.

"Spremna sam i da budem i da ne budem u vladi, ali ću se boriti uvek za ono što mislim da je ispravno, kao što to radim u ovom resoru. Prethodnog ministra skoro sedam godina niko nije čuo da govori o rudarstvu ili energetici, ja sam pokrenula mnogo toga i boriću se za ono što mislim da je ispravno. Kad u nešto verujem, onda nema granica ni prepreka", rekla je Mihajlovićeva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.