Izvor: B92, 28.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Atentati na mene

Beograd -- Bivši ministar policije Dušan Mihajlović tvrdi da je nedavno na njega nekoliko puta izvršen atentat.

Mihajlović je rekao da se poslednji incident desio na planini Povlen. "Sem snega, nije bilo ničega što bi moglo da izazove eksploziju pod sedištem vozača, iskrivi kardan i raznese reduktor i ručnu kočnicu na džipu. Možda sam loš vozač, ali je dobro što nikoga nije bilo na suvozačevom sedištu", rekao je Mihajlović.

On je za "Večernje novosti" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao da su se u drugom incidentu u policijskom blindiranom BMW-u, koji mu je dodeljen, istovremeno otvorili svi vazdušni jastuci, koji umalo nisu udavili vozača, a Mihajlović je izašao nekoliko minuta ranije.

Mihajlović tvrdi da mafija i dalje finansira značajne političare i partije i dodao da će neka saznanja iz perioda posle 5. oktobra ostaviti za memoare, a nešto odneti sa sobom u grob. Bivši ministra policije kaže da mnogo zna, ali da još nije vreme da progovori.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.