Izvor: B92, 28.Maj.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mićić i Šarić o skupštinskom maratonu

Beograd -- Rasprava o amandmanima na izmene Zakona o obrazovanju, trajala je neprekidno 19 sati, od četvrtka u 13 sati, do petka u 5.15.

Parlament je u četvrtak popodne odlučio da sednicu produži do okončanja rasprave u pojedinostima. Amandmana je prvobitno bilo oko 130, da bi kasnije njihov broj bio neznatno smanjen.

Poslanike Natašu Mićić i Nemanju Šarića pitali smo kako su izdržali celu sednicu: "Radilo se... Imali smo poseban motiv. Istina, nije bilo lako. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Iskreno da vam kažem, oko dva-tri sata ujutro, posle 14 sati rada, već sam počela da se osećam kao da sam u nekom prljavom rasklimatanom autobusu. Popila sam 3-4 kafe i par kiselih voda, pravila sam povremeno neke puš-pauze i išla sam povremeno do poslaničkog kluba, na po jedno petnaestak minuta", ispričala je svoje iskustvo Nataša Mićić.

"Ostali smo do 5.10. Mogu vam reći da je bilo neuobičajeno, u svakom slučaju. Koliko sam video, gospodin Ljušić je spavao u prvoj klupi, što baš nije bilo korektno. Ja sam čak u jednom trenutku zamolio poslanike da budu tiši i da ga ne bude", ispričao je Šarić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.