Mi smo slobodna država, neka institucije rade svoj posao

Izvor: BKTV News, 31.Mar.2017, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mi smo slobodna država, neka institucije rade svoj posao"

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da će projekat "Beograd na vodi" doneti nova radna mesta i pozvala sve institucije da rade svoj posao.

"Mi smo slobodna država i takvi ćemo, verujem, ostati, a što se tiče svih drugih institucija, na njima je da rade svoj posao. Ja verujem da će raditi, kao što verujem da će ovaj projekat doneti nova radna mesta", rekla je Mihajlović.

 Ona je to izjavila osvrćući se na inicijatvu koju je nedavno Republičkoj javnoj tužiteljki Zagorki Dolovac podnela organizacija "Ne da(vi)mo Beograd", radi utvrđenja ništavnosti Ugovora o zajedničkom ulaganju u projekat "Beograd na vodi".

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.