Medojević optužio partije da su agentura vlasti

Izvor: Akter, 28.Jul.2015, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medojević optužio partije da su agentura vlasti

Predsednik Pokreta za promene (PzP) Nebojša Medojević označio je kao "agenturu" vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) više stranaka

Medojević je naveo Pozitivnu Crnu Goru, Demos, Ujedinjenu reformsku akciju i Demokrate Crne Gore.

Sve te partije su za Medojevića "sistemska i poslušna opozicija", jer ne prihvataju ulične proteste koje je protiv crnogorske vlasti za kraj septembra zakazao Demokratrski front (DF), čija je jedna od članica i Medojevićev  >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << PzP.

Prema oceni Medojevića, sada je u Crnoj Gori jedino DF opozicija.

On je, kako je preneo list Pobjeda, takođe optužio i neke medije, biznis sektor, kao i Univerzitet Crne Gore da su pod snažnim uticajem masonskih organizacija, a u službi aktuelne crnogorske vlasti.

Medojević je najžešći u kritici opozicionih partija koje odbijaju, ili su rezervisane prema planu DF da uličnim protestima sruši sadašnju crnogorsku vlast.

Prema planu DF, ulični protesti koji će, kako je najavljeno, trajati "dok ne padne režim Mila Đukanovića", treba da dovedu do formiranja  takozvane prelazne vlade koja bi pripremila nove parlamentarne izbore u Crnoj Gori.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Medojević: Stranke agentura vlasti u Podgorici

Izvor: B92, 28.Jul.2015

Predsednik Pokreta za promene (PzP) Nebojša Medojević označio je kao "agenturu" vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) više stranaka opozicije...Pozitivna Crna Gora, Demos, Ujedinjena reformska akcija i Demokrate Crne Gore su za Medojevića "sistemska i poslušna opozicija", jer ne prihvataju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.