Mediji: DSS menja ime

Izvor: B92, 21.Jul.2020, 08:45

Mediji: DSS menja ime

Beograd -- U Demokratskoj stranci Srbije se nakon parlamentarnih izbora razmišlja o radikalnim promenama, među kojima je i promena imena stranke, piše Blic.

Kako saznaje ovaj dnevni list, predsednik stranke Miloš Jovanović će narednih dana o tome razgovarati sa ljudima iz rukovodstva stranke, i ako dobije podršku, tražiće da se izborna i konstitutivna skupština održi 5. oktobra.

"Potreban je novi pristup, političke okolnosti su se značajno promenile u poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekoliko godina i u tom periodu je došlo do potpunog prekomponovanja političke scene“, naveo je sagovornik Blica.

Prema njegovim rečima, stranka bi sa novim imenom nastavila državotvornu politiku DS S i očuvala kontinuitet kada su u pitanju politička načela i opredeljenja, i na tragu starog što je bilo dobro - u novom vremenu gradila novu političku priču.

O svemu ovome će se razgovarati i sa ljudima i organizacijama koje su činile Pokret Metla 2020, a prethodno bi u septembru bila održana sednica Glavnog odbora stranke.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jovanović: Svaka ideja razgraničenja vid priznavanja Kosova i Metohije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2020

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović ponovio je danas stav DSS da je jedino moguće rešenje kosovskog pitanja reintegracija južne pokrajine u ustavno-pravni poredak Srbije...Jovanović je na današnjoj pres konferenciji ocenio da je obnova dijaloga Beograda i Prištine nastavak procesa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.