Izvor: B92, 08.Feb.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maršićanin: ako DS ne podrži manjinsku vladu, tražićemo podršku od SPS-a

Beograd -- Predsednik Skupštine Srbije i potpredsednik Demokratske stranke Srbije Dragan Maršićanin odbacio je u nedelju mogućnost formiranja većinske vlade Srbije u kojoj bi učestvovala Demokratska stranka. "Vrata (za pregovore o većinskoj vladi) zatvorila je DS prekidom razgovora, odbijanjem ponude da se razgovara o vladi", rekao je Maršićanin na BK televiziji dodajući da taj stav ne može da se promeni ni posle izborne skupštine DS-a.

Maršićanin je napomenuo da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegova stranka želi da što pre od DS-a dobije odgovor na pitanje da li pristaju da podrže manjinsku vladu DSS-a, G17 plus i SPO-NS i dodao da će, ukoliko odgovor bude negativan, podršku zatražiti od Socijalističke partije Srbije.

Potpredsednik DSS-a je rekao da će njegova stranka održati reč da neće biti u vladi sa onima koji su bili na vlasti do 2000. godine, odnosno do 2003.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.