Izvor: B92, 10.Feb.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maršićanin: Sve dalje od vlade, sve bliže izborima

Beograd -- Vršilac dužnosti predsednika Srbije Dragan Maršićanin izjavio je u utorak da je Srbija sve dalje od formiranja vlade, a sve bliže parlamentarnim i predsedničkim izborima. "Ono što se činilo bliže jutros, da ćemo formirati vladu, popodne se čini sve dalje. Čini mi se da smo bliži raspisivanju izbora. Pokazalo se da postoje dijametralno suprotni stavovi medju partijama o modelu za formiranje vlade", rekao je Maršićanin agenciji Beta.

On je rekao da posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najnovijih stavova Srpskog pokreta obnove, vezanih za manjisku vladu, preostaje da u narednih nekoliko dana stranke pokušaju u medjusobnoj komunikaciji da smanje medjupartijske razlike. "Ukoliko ne, bićemo suočeni sa još jednim izborima, a oni su mogući vrlo brzo krajem marta ili u aprilu. I parlamentarni i predsednički", rekao je Maršićanin.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.