Maršićanin: Ministar da sasluša odluke suda

Izvor: Akter, 27.Jan.2016, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maršićanin: Ministar da sasluša odluke suda

Funkcioner Demokratske stranke Srbije Dragan Maršićanin poručio je ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću, koji je ranije danas rekao da o Milutinu Mrkonjiću dovoljno govori "to što daje izjave najgorim reketašima iz Kurira", da bi trebalo da se vrati u školsku klupu i nauči osnovne pravne pojmove

Mrkonjić je jutros ocenio da je SNS otvorila samo "prekrečen Prokop", a ministar Stefanović uzvratio na račun Mrkonjića rekao da „to što daje izjave najgorim >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << reketašima iz Kurira dovoljno govori o njemu".

"Sve ovo što se dešava u medijskom ratu između Infomera, Dragana J. Vučićevića koji je PR Aleksandra Vučića i Kurira pokazuje koliko je Srbija nazadovala. Najpre ministar Nebojša Stefanović, koga prati jedan neprijatni nadimak i afera oko diplome, bi trebalo da zna šta je pretpostavka nevinosti, te u skladu sa tim je dužan da sasluša odluke suda, pa tek onda da kvalifikuje", kazao je Maršićanin za Kurir.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

RAT KOALICIONIH PARTNERA Mrkonjić: Stefanović je običan poltron!

Izvor: Kurir, 28.Jan.2016, 08:45

Nečuveno: Prvi čovek MUP javno zamerio Mrkonjiću što je dao izjave, kako je rekao, „najgorim reketašima iz Kurira“. Mrkonjić: Poručujem ministru Stefanoviću da izjave dajem kome hoću, a Vučiću da mu poltroni nisu potrebni...BEOGRAD - Ministar policije Nebojša Stefanović uzeo je sebi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.