Marovićev sin vlasnik firme čiji dug otplaćuje opština

Izvor: Blic, 18.Nov.2011, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marovićev sin vlasnik firme čiji dug otplaćuje opština

PODGORICA - Podgorički dnevnik "Vijesti" piše da, prema podacima do kojih je došao istraživački tim nevladine organizacije MANS, iza kiparske kompanije „Numerico Trading Limited“, čiji kredit od 1,6 miliona evra već nekoliko godina vraća opština Budva, stoje Miloš Marović, sin potpredsednika DPS-a Svetozara Marovića i Dragan Bećirović koji je početkom godine ubijen u Budvi.

Podaci u koje je MANS imao uvid pokazuju da je pokojni Dragan Bećirović i dalje upisan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao direktor i vlasnik jedne trećine akcija, dok preostale dve trećine poseduju Miloš Marović i izvesni Dragoljub Dvojaković iz Beograda.

„Numerico Trade" je prvi put registrovan na Kipru u oktobru 2005. godine. Priča o izgradnji akva parka počinje u martu 2006, kada je ova kompanija prezentovana od strane visokih funkcionera Budve kao renomirana španska kompanija sa ogromnim iskustvom u izgradnji vodenih zabavnih parkova", navodi list.

Prema podacima koje su tada saopštavali budvanski funkcioneri, kompanija Marovića i Bećirovića je već imala bogato iskustvo u ovim poslovima, iako se ispostavlja da je registrovana tek nekoliko meseci pre nego što je sa njom potpisan ugovor o zakupu zemljišta na Toplišu”, navode iz MANS-a, a prenose "Vijesti".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Skuplja struja u Crnoj Gori

Izvor: B92, 18.Nov.2011

Podgorica -- Elektroprivreda Crne Gore najavila je danas poskupljenje struje, ali nije saopštila ni za koliko, niti od kada...Elektroprivreda je, kako se navodi u saopštenju, Regulatornoj agenciji za energetiku dostavila zahtev za izmene cena i tarifa, ukazavši da je za devet meseci ove godine imala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.