Izvor: B92, 29.Mar.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: rekonstrukcija Koordinacionog tela za mesec dana

Bujanovac -- Član Državnog koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu Mića Marković izjavio je da bi najavljena rekonstrukcija Koordinacionog tela mogla početi za oko mesec dana. "Nesrećno ubistvo premijera Zorana Đinđića odložio je mnogo stvari, ali ovo se radi intenzivno, pa se nadam da će ići paralelno sa potpunim zaokruživanjem rada Saveta ministara Srbije i Crne Gore", rekao je Marković Agenciji SRNA.

Osim predsjednika i potpredsjednika, politički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kabinet Koordinacionog tela činili bi i predsednici opština Preševo, Bujanovac i Medveđa, dok bi Sekretarijat predstavljao pogonsku snagu i instrument za koordinaciju aktivnosti Vlade na terenu. "Želja nam je da se u rad uključe ljudi iz raznih ministarstava, kako bi ovde mogli da sagledaju situaciju i problematiku po svojim linijama rada i da blagovremeno intervenišu i rešavaju probleme", istakao je Marković podsjećajući da Koordinaciono telo u sadašnjem sazivu radi skoro dvije godine, sa četiri civila i šest generala.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.