Marković: Studenti su uvek u pravu, ali ovog puta nisu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2019, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Studenti su uvek u pravu, ali ovog puta nisu

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je danas da su za njega studenti i mladi "zakon", da su studenti uvek u pravu, ali da ovog puta, prilikom blokade Rektorata Univerziteta u Beogradu - nisu jer misli da je blokada politizovana.

Marković je za televiziju Pink rekao kako bi razumeo da studenti traže više ispitnih rokova ili povoljnije školarine.

"Ima ona devojka koja lepo priča, ali vidi se da ju je neko obučavao", rekao je Marković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Komentarišući zahtev studenata da rektorka Ivanka Popović predloži smenu ministra finansija Siniše Malog zbog sumnje da je plagirao doktorsku disertaciju, Marković je rekao da se Vlada bira u parlamentu, a poslanici na izborima.

On je istakao da "pet ministara nema pravo da bude u Vladi", a da neće govoriti o imenima, ali da je primetio da su "loši" počeli već sami da se brane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"MLADI SU UVEK U PRAVU, ALI OVOG PUTA NISU" Palma o Kosovu, Interpolu, izborima, blokadi Rektorata...

Izvor: Blic, 23.Sep.2019

Zahtevi grupe studenata, koji desetak dana blokiraju zgradu Rektorata, nisu studenski, već politički i ovoga puta oni nisu u pravu, kaže predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.