Marijana Zukanović pojačala Novosadsku ŽKA

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2022, 16:22

Marijana Zukanović pojačala Novosadsku ŽKA

Novosadska Ženska Košarkaška Akademija potvrdila je saradnju sa dosadašnjom košarkašicom Kraljeva Marijanom Zukanović. Ugovor je potpisan na jednu sezonu.

Marijana Zukanović ima 23 godine, visoka je 189 cm i pokriva sve visoke pozicije. Takođe, Marijana je nastupala za reprezentaciju Srbije u mlađim selekcijama.

Prošle sezone za Kraljevo prosečno je beležila 5 poena i 4 skoka po utakmici u domaćem šampionatu. Do sada, u karijeri je nastupala za Crvenu zvezdu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vojvodinu 021 i Kraljevo.

„Izuzetno sam zadovoljan i srećan što će Marijana zaigrati za naš tim. Njeno iskustvo i čvrstina u reketu nam je bila potrebna. Marijanu znam kroz mlađe selekcije i odlično znam koliko nam može pomoći. Imala je povredu leđa i prošlu sezonu u ekipi Kraljeva nije pružila ni blizu koliko ona zaista može. Radujem se jednoj lepoj i uspešnoj saradnji“ zaključio je trener Novosadske ŽKA Milan Ivanić.

Novosadski klub su još ranije ovog leta pojačale Ivona Krakić, Lara Bošnjaković i Anđela Radović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.