Izvor: Blic, 10.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mandatar ima većinu

Mandatar ima većinu

Nakon što je predsednik RS Dragan Čavić imenovao člana SDS Peru Bukejlovića za novog mandatara političari u Srpskoj još ne žele da se izjasne kako će njihove stranke prihvatiti tu kandidaturu i budući koncept novog kabineta.

Naime, nakon imenovanja Bukejlovića, Čavić je naglasio da su svi dogovori oko mandatara išli u pravcu stvaranja parlamentarne podrške budućem kabinetu. U PDP nam je rečeno da o novom mandataru niko iz stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neće davati komentare pre sednice Predsedništva. U SDA kažu da je ta stranka spremna da učestvuje u parlamentarnoj većini. I radikali tvrde da su spremni na razgovore s novim mandatarom, dok su u opoziciji kritikovali ovaj Čavićev potez. R. R.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.