Manco: Snažna podrška Italije evropskom putu Srbije

Izvor: Blic, 02.Jun.2015, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manco: Snažna podrška Italije evropskom putu Srbije

Italijanski ambasador Đuzepe Manco izjavio je večeras da Italija snažno podržava evropski put Srbije.

Italijanska ambasada večeras svečanim prijemom obeležava nacionalni praznik Dan Republike.

Manco je podsetio da je italijanski predsednik Serđo Matarela prošle nedelje boravio u Srbiji, da je pre dve nedelje održan sastanak Prijatelja Srbije na inicijativu Italije, a da "ovde večeras imamo 1.500 prijatelja Italije iz Srbije".

On je ukazao da se njegova prošlogodišnja izjava sa prijema o predstojećim italijanskim investicijama obistinila, navodeći ulaganja kompanije Ferero i drugih.

"Investicija će još biti", rekao je Manco.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Manco: Snažna podrška Italije evropskom putu Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jun.2015

Italijanski ambasador Ðuzepe Manco izjavio je večeras da Italija snažno podržava evropski put Srbije...Italijanska ambasada večeras svečanim prijemom obeležava nacionalni praznik Dan Republike...Manco je u razgovoru sa novinarima podsetio da je italijanski predsednik Serđo Matarela prošle nedelje...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.